Кошик

-30% на все до Halloween

-30% на все до Halloween

У ніч 31 жовтня друзі, сусіди, колеги перетворяться на зомбі, відьом, клоунів, адже головне на Halloween - яскравий образ і веселощі. Підготуйтеся до шабашу з BROCARD! Купуйте аромати, що дурманять, «креми Азазелло», косметику для перевтілення зі знижкою 30%. Цього року містичні Halloween-знижки діють три дні!

Акція «-30% на все» діє в магазинах парфумерії та косметики BROCARD 29-31.10.2019 на весь асортимент, окрім подарункових карт, марок Erborian (Ерборіан), Origins (Оріджінс), MAC (МАК), Kiehl's (Кілс), Dior (Діор), Chanel (Шанель), декоративної косметики Armani (Армані) та товарів за спеціальними цінами. Знижка 30% та інші знижки не підсумовуються. Під час купування з використанням подарункових карток знижка 30% діє лише при оплаті різниці між ціною реалізації товару без знижки та сумою номіналів подарункових карт. В акції беруть участь понад 10 000 найменувань товарів.

Приклад розрахунку ціни зі знижкою 30% і співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації товару: Clarins (Кларанс), подвійна сироватка антивікова, 50 мл, попередня ціна реалізації товару 3 462,00 грн з ПДВ, знижка 30% становить 1 038,60 грн з ПДВ, ціна з урахуванням знижки 30% -2 423,40 грн з ПДВ.

Про деталі акції запитуйте у консультантів магазинів.

Попередня статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін
Наступна статтяЖурнал BROCARD і сторінки BROCARD у соц. мережах – кращі корпоративні медіа!