Кошик

У ритмі вальсу: BROCARD на Благодійному Віденському балі

BROCARD на Благодійному Віденському балі

Піднімаючись ошатно вбраними сходами київського готелю Fairmont, наче потрапляєш у інший вимір. Пишні, переважно блакитні й сині (бо ж дрес-код!) сукні чарівних панянок, ідеальна галантність кавалерів, сяйво вогнів, численні обʼєктиви камер та фотоспалахи, світські персонажі та медійні особистості, звуки оркестру і передчуття із затамованим подихом: коли ж почнеться те головне дійство, якого місто чекало кілька років?

BROCARD на Благодійному Віденському балі

У країні третій рік йде війна, і бал видається чимось дивним, не з цього світу, не з нашої реальності. Але це Благодійний Віденський бал – і ключовий акцент зараз саме на слові «благодійний». Ми знаємо, що джерело найбільшої сили українців – вміти обʼєднуватись заради благородної мети. Ми вкотре, щодня це демонструємо. Політики, дипломати, спортсмени, культурні діячі, міжнародні партнери, приватні меценати, впливові особистості та лідери думок спільними зусиллями знаходять можливості вирішувати глобальні виклики сучасності – саме з цією метою благодійні Віденські бали крокують світом. Наш виклик – війна.

BROCARD на Благодійному Віденському балі

Віденський бал у столиці країни, яка мужньо бореться за власну долю вже 793 дні, був саме таким, яким мав бути, – балом мужності, боротьби та надії. Благодійний аукціон із артефактами за підписом генерала Залужного, келихами із залишками куль, збори на евакуаційні потяги та реабілітацію постраждалих від війни дітей, виступи ветеранів і невпинна подяка ЗСУ за змогу молодим дівчаткам і хлопцям – дебютантам – вийти на паркет та станцювати свій перший вальс.

BROCARD на Благодійному Віденському балі

Ми пишаємося бути причетними до цієї знакової для Києва події! BROCARD привітав гостей та нових Принца і Принцесу Віденського балу подарунками – із вірою, що світ врятують краса, благодійність та мужні воїни ЗСУ.

Попередня статтяФантастичні знижки до 80%: як пройшов третій Гараж Сейл у BROCARD!
Наступна статтяКонкурс «Подарунки від Ferragamo»