Кошик

BROCARD на благодійному фешн-пікніку Bobkova

BROCARD на благодійному фешн-пікніку Bobkova

Краса і Мода повсякчас крокували світом рука об руку. Змінювалася одна — змінювалася й інша. Пані К та М сьогодення сильні, але при цьому жіночні. Сучасні, але глибоко тримаються власного коріння. На повну використовують надбання та скарби цього світу, але вкрай відповідально ставляться до навколишнього середовища.

BROCARD на благодійному фешн-пікніку Bobkova

Саме така мода надихає, саме вона — справжня краса. Ми вкотре впевнилися у цьому, завітавши на великий благодійний пікнік українського фешн-бренду світового масштабу BOBKOVA. Присвячений презентації лімітованої весняної капсули SS2024, він водночас поєднав великодні традиції, атмосферу свята надії та віри, ніжність і досконале естетичне задоволення від казкового дійства. Зелена галявина із польовими квітами, золоті купола Софії Київської, мальви як джерело натхнення мисткині-авторки, заворожуюча музика — показ колекції дійсно переніс гостей у чарівний світ єднання жіночності, природи і краси.

BROCARD на благодійному фешн-пікніку Bobkova

Благодійною складовою заходу став спільний із фондом «Запорука» збір для допомоги дітям із тяжкими захворюваннями. Під керівництвом майстрині-керамістки Євгенії Кузнєцової на майстеркласі гості створювали аксесуар-оберіг — порцелянову мальву, а донати від цього дійства теж спрямували до фонду.

BROCARD на благодійному фешн-пікніку Bobkova

Де краса — там BROCARD. Де BROCARD — там краса. На показ ми завітали із б’юті-зоною німецького бренду ARTDECO. Новинки для стійкого макіяжу, відтвореного у легких текстурах, якнайкраще пасували весняному настрою та історіям сили та жіночності, розказаним BOBKOVA крізь призму великодньої колекції.

Попередня статтяВперше в Полтаві: запрошуємо на майстер-клас Лариси Слівної!
Наступна статтяКонкурс «Подарунки від Mancera»